ÅÄÖ-mässa

24 oktober, 2019

Under fredagen 18 oktober och lördagen 19 oktober hölls den stora företagsmässan ÅÄÖ (Åtvidaberg Är Öppet) i Företagspark Facetten.

På den stora mässan, som arrangerades av Näringslivscentrum i Åtvidaberg, fick allmänheten möjlighet att ta del av en mängd aktiviteter. Man kunde besöka en mängd lokala företagare och organisationer på plats vid sina montrar, ta del av flera intressanta seminarier och delta i diverse tävlingar. Om man behövde en paus, fanns det såväl café för den fikasugne som lekland för den med bus i benen.

Bland alla företag och organisationer fanns även skolans UF-elever på plats för att ta tillfället i akt att ”pitcha in” sina företag. Nedan följer ett axplock:

Jonna Castell, UF:s regionchef, var på plats på mässan och passade på att fråga eleverna om deras erfarenheter av UF-företagandet, vad de har för mål och vilken deras affrsidé är.

Jonna Castell intervjuar Philip Stjernlöf (VD, Headcover UF) och William Björk (VD, Valid Wrist UF).

Värdar under både fredagen och lördagen var elever i HA19 som under ledning av sin mentor och servicelärare, Veronika Cica, fanns på plats för att guida besökare rätt och ge dem tips om vad de kunde hitta på mässan.